Joo, onpa ollut kauan taukoa viime kirjoituksesta, jotenkin on ollut iltaisin niin väsynyt. Enkä muulloin oikein ehdi kirjoittamaan kuin iltaisin. NO se siitä. 

Eli nyt on siis torstai ja aloitin edellisenä maanantaina, joten kuuria takana 11pv. Tuloksia alkaa pian näkyä. Sellaiset vaatteet, jotka ovat ennen sopineet päälle mutta hyvin tiukasti, sopivat nyt paljon paremmin. Vaaka näyttää -3kg, mutta en ihan täysin tuijottaisi tuota pelkästään. On muitakin asioita, kun tuo paino mikä kannustaa pysymään tässä. Esimerkiksi ei turvota enää yhtään. Ennen oli kuin jalkapallon syönyt aina ruoan jälkeen, nyt ei ole sitä ongelmaa. Toisekseen, maha on ollut minulla muutenkin melko herkkä, aina sekaisin tästä maailman menosta, nyt ei! Itse en edes oikein ole sitä tajunnut aikaisemmin, mutta nämä vaivat ovat todelakin poissa! Sen takia olenkin vahvasti sitä mieltä, että vaikka tämä ei tule olemaan minulle mikään lopullinen elämäntapamuutos, aion jatkossakin pitää hiilaritason alhaisena. Eli leivänm perunan, pastan ja riisin mättö saa jäädä. Kohtuus kaikessa. Koetan myös välttää valmisruokia sitten jatkossakin. Niihin on niin helppo sortua ruokatunnilla, kun nälkäisenä etsii jotain nopeaa syötävää.. Nyt kuitenkin näyttäisi menevän ihan hyvin ilman niitäkin, joten eiköhän se sitten jatkossakin suju.  

 

Mitäs muuta? Olen koettanut hieman lisätä liikuntaakin tähän, mutta se on erittäin haastavaa.. nyt kun alkaa nämä ihanat kevätilmat niin haluaisin hieman hiihdellä. Olenkin käynyt itseasiassa jo yhdesti hiihtämässä, tuloksena ankarat vesikellot kantapäissä.. tarttis vissiin vaihtaa monot seuraavaksi kerraksi.. 

 

*haukotus* Taas tuntuu, että väsyttää ja eihän kello ole vasta kuin 22:44.. en tiedä. Ennen karppausta valvoin myöhempään ja olin aina väsynyt, nyt olen tähän aikaan jo ihan poikki, mutta taas vastaavasti päivällä on huomatavasti pirteämpi olo.. Johtuneeko sitten tästä dietistä vai näistä ihanista kevätilmoista? Siinäpä miettimistä.. 

Nyt tää lähtis nukkumaan, ja koettas kirjoittaa huomennakin.. Huomenna onkin jännittävä päivä!!! Enpä malta odotta, vaikka pakkohan se on! Jos nukahtaa nopeasti niin huominen tulee myös nopeammin.. kyllä, näin se on tehtävä.

HUOMISEEN JA HYVIÄ ÖITÄ