Hellurei ja hellät tunteet :)

Tämä päivä alkoi sillä, millä sen pitikin alkaa :) eli aamupalalla! Kyllä, uskokaa tai älkää, aamupalaksi munakas nakilla höystettynä, vähän salaattia ja fetajuustoa. Nams!

No, iltapäivällä söin taas niitä eilisiä jauhelija-juustopihvejä ja salaattia, ja illalla paistettua A-luokan makkaraa, munakas ja salaattia. Hyvää oli ja arvatkaapa mitä... ? Tuloksista päätellen olen nyt kovassa ketoosissa. Kyllä. En kyllä ole kokenut mitään järkyttäviä hiilarivieroitusoireita, jonkin verran on ollut pää kipeä ja iltaisin huono-olo, muuten ihan hyvä. Nyt sitten en enää kestänyt odottaa ja mittasin tuloksia ja kyllä se ketoosi oli kovimmillaan. Huh huh, kyllä on rankkaa :)

Miltä sitten tuntuu? Rasvaiselta ainakin. Ja hengästyneeltä. Sydän lyö hurjanlailla pienenkin liikkumisen jälkeen. ilmeisesti nyt sitten läskit lähtee. Huomenaamulla punnitukseen!!! Kävin nyt illalla ja mittari näytti -0,7 siitä mitä se oli alussa. Mutta alkupainonihan ei ollut varma ja iltapaino ei ole oikea, joten vasta huomenna voidaan saada todellisia tuloksia näkyville.

Posti kuljetti minulle tänään Karppi-ruokakirjan. NAMSkis minkälaisia ruokia siellä olikaan. Tekee heti mieli testata. Itseasiassa aloinkin vielä tekemään munarullaa, jonka täytteeksi lohipateeta, smetanaa, raejuustoa ja purjoa.. toivottavasti se on herkkua!!  Ja huomenna ajattelin tehdä, jos vain ehdin, pizzaa karppaus ohjeella. Kyllä tässä siis syötyä saa kun vaan viitsii tehdä. 

Nyt pitää lähteä katsomaan munarullaa uunissa. Se on kohta ollut ohjeajan ja alkaakin vähän muna tuoksua  

Huomiseen!!