Ensimmäinen päivä alkaa olla takana ja yhtä pullero-olo kuin eilenkin  joo joo, tiedetään, mikään ei näy vielä päivässä eikä parissakaan, mutta oishan se ollut kiva.. No minkälainen tämä päivä sitten oli? Aamu alkoi punnituksella, joten nyt on sitten alkupaino tiedossa.. kävin katsomassa painoindeksiäkin, joka kertoi minun olevan lievästi ylipainoinen. Kuitenkin kun syöttelin lukuja niin normaalin painon haarukka oli niin iso, että 20 kg jos ottaisi pois niin olisi vieläkin normipainoinen. En kuitenkaan usko, että olisi järkevää laiduttaa noin paljon, tavoitteena on nyt alussa se 10kg.. siihen saa sitten tulla pari lisää eikä haittaa. Tavoittelen tällä karppauksella siis sitä, että oppisin hieman hillitsemään hiilareita. Olen lähestulkoon peruna ja leipä riippuvainen, joka tekee tästä hyvin haastavaa.. Eli, kymppikilokin on mahtava saavutus!

Juu, eli ensimmäinen päivä takana ja jäin tuohon punnitukseen. Sen jälkeen lähdin töihin ja tapani mukaan koko aamupäivän menin mustankahvin voimalla. Sokerin eikä maidon käyttö tuota minulle ongelmia, koska en ole käyttänyt niitä ennenkään. No, sitten päivällä puoli kolmen aikaan kun pääsin ruokikselle, jouduin turvautumaan pikaruokaan. Löysin kuitenkin salaatin, jossa ei tietojen mukaan ollut hiilareita kuin 4.7g. Jäljellä siis 15,3g näin nopealla päässälaskulla. Sittenhän päivä olikin jo lopussa ja olin edellisenä päivänä miettinyt tekeväni iltaruoaksi jauheliha-punajuurilaatikkoa. Kuitenkin kaupassa meni pasmat sekaisin, kun punajuuressa olikin 11g hiilareita 100g.. Nälkä kurni, joten oli pakko jättää se laatikko ja odottaa, että ehdin perehtyä siihen enemmän. Päädyin sitten kruunuvihanneksista tehtyyn kasviskeittoon, kunnon juustoilla höystettynä. Vaikka keitto ei ulkonäöltään ollut  kovin houkuttelevaa, maku oli sitäkin parempi. Jouduin vaan syömään sitä jonkin verran, ennen kuin sain vatsan täyteen. Nyt hieman ällöttää..  ikinä ei siis ilmeisesti ole hyvä. No, olen kuitenkin ihan tyytyväinen, sillä koko ruokailun ajan vieressäni tuoksahteli tuore tai ainakin lähestulkoon tuore valkosipulipatonki. En kuitenkaan ratkennut ja se on hyvä. 

Mietiskelin tänään, että joudun kyllä ehkä tekemään jonkin sortin leivän korvikkeita, koska leipä on minulle NIIIIN tärkeä välipala.. onneksi karppaus.infossa oli hyviä ohjeita joista varmasti löytyy jotain minullekin   Kun löydän sen verran aikaa, niin taidan kokeilla jotain leipomuksia. Välipalat tuntuvat muutenkin olevan minulle jonkinlainen ongelma. En kovin paljon yleensäkään syö välipaloja, mutta kun tänään koetin miettiä jotain välipalaa karppauksessa, en saanut mitään mieleen. Tai mieleen tuli jotain smoothieta yms., mutta kuinka toteutan sellaisen töissä? Vai pitäisikö ne jauhaa kotona valmiiksi ja pakata johonkin pulloon sitten mukaan? Näitä mietin..   Joka tapauksessa mielenkiintoinen ja hieman outokin päivä.. saapa nähdä mitä tästä tulee.. 

Juuu, pitäisköhän lähteä nukkumatouhuihin ja katsoa tilannetta aamulla uudelleen.. minkälainen yö tulee ... Öitä, nää uniis ötököitä!!  huomenna jatketaan!! Ciao!!