Heipodei!

 

 

Toinen päivä karppauksessa takana, enkä tiedä mitä sanoisin.. Aamu alkoi hyvin, totesin puntarini näyttävän ihan mitä sattuu.. alkupainoon ei siis varmaan olekkaan luottaminen..  no, ajattelin käydä aamulla kunnon puntarissa ja tiedän alkupainoni suurinpiirtein.. siitä on sitten hyvä jatkaa. Harmi tietysti, että ei voi nyt olla aivan varma siitä alkupainosta, mutta näillä mennään. Aamu meni samanlailla kuin edellinenkin, en taas osannut syödä kunnon aamupalaa. Soriiii, opettelen.. join sitten kahvia ja söin sitä edellisen päivän kasviskeittoa joskus yhdentoista-kahdentoista aikaan. NAM, se oli kyllä hyvääää! :) Ja sitten iltapäivästä ehti taas tulla jo jonkin verran nälkä, ei kuitenkaan aivan kamala, ennen kuin pääsin iltaruoan ääreen. Iltaruoaksi väänsin ihanaisia jauheliha-juustopihvejä, salaattia, ja sienipekonirullia. Nyt on taas hieman ällöolo, niin kuin eilenkin illalla, en sitten tiedä kuuluuko se asiaan.? se varmaan tässä joskus myös selviää kun päästään eteenpäin. Sitten kun vielä teki salaatin niin ávot (vai miten se oli)  Kyllä siitä tuli täyteen kun mätti vaan menemään, tosin tuntui joskus muutaman tunnin päästä niin kuin olisi nälkä.. en tiedä, olen pohjaton kaivo.. tyydyin kuitenkin alustavasti juomaan vettä, koska olen aivan varma että sitä ei tule juotua tarpeeksi. ja nyt on taas ihan hyvä fiilis siltä osin.. Oikeesti, on kyllä vähän ällöolo, toivottavasti olisin vaipumassa ketoosiiin  Hassua.. 

Tilasin toissapäivänä karppaus-ruokaohjekirjan. Ajattelin, että voisin sitten tulevaisuudessa, kun olen jo lopettanut tämän kuurin, niin tehdä joskus jotain sellaista ruokaa mihin ei käyttäisikään niin paljon hiilareita. Joten ostin sen siis ihan tavalliseksi keittokirjaksi muiden joukkoon. Rakasta nimittäin ruoanlaittoa, joten luulen, että olisin voinut laittaa sen 35 € johonkin paljon turhenpaankin. Turha, turhempi, turhin... joo. noin se menee  

Ah, en malta odottaa että tuloksia alkaa tulla. Tänäänkin yhdet housut puristi makkarat ihan rullalle.. jospa siitä pääsisi eroon tällä ja sitten tietysti kuntoilemalla. Kuntoilu on minulle varmasti vielä haastavampi juttu. Siihen ei jotenkin tahdo millään olla aikaa eikä virtaa näin arkisin. Viikonloppuisin kuntoilen yleensä jonkin verran, mutta en tiedä onko se sitten riittävää. Ei kai. Mutta kukaan ei ole täydellinen ja yksi asia kerralla. Kaikesta huolimatta ja kaikesta huolien, minusta minulla on ihan hyvä alku tähän asiaan. Vaikka en olisi pysynyt täysin siinä 20g hiilareita päivässä, olen ainakin ollut hyvin lähellä sitä. Lisäksi kun nyt olen katsonut erilaisia hiilarimääriä, niin olen tullut siihen tulokseen, että niin sanotussa "normaali" elämässä minulle tulee varmasti pari sataa hiilaria päivässä.. ainakin. Miettikääpä nyt joku normi ruoka, vaikkapa peruna, 15g hiilaria/ 120g. eli siitä lasketaan sellainen pari-kolme pottua. Sitten on se salaatti ja liha, joo ok, mutta sitten se leipä. Se 2-3 siivua 41g /hiilaria keskikokoisessa ruispalassa. Ja tämä parikertaa päivässä niin eikö se ala jo olemaan siinä. Eli siis ilmeisesti pitäisi löytää sitten tämän karppauksen jälkeen joku kultainen keskitie hiilareiden kanssa. Tähän kaikkeen aion käyttää sitten sitä uutta hienoa keittokirjaani.

No, nyt pitää taas mennä nukkumaan. Muistakaa seurata kehitystä, lupaan raportoida vähintään päivittäin.  Ciáo Bella!