Tänään huono-oloisena (johtuen juhlitusta yötä), väsyneenä ja aivan turvoksissa olevana katsoin itseäni auton sivupeilistö ja en ollut näkemääni ollenkaan tyytyväinen.. kaksoisleukani on todella saanut vallan, samoin kuin pömppömahani. Joku voisi helposti luulla minun olevan raskaana, vaikka en todellakaan ole! Tämäkö on sitä mitä haluan olla? Olen aina ollut tyytyväinen itseeni, syönyt mitä olen halunnut, enkä koskaan ole kokenut olevani lihava.. nyt minusta kuitenkin alkaa tuntua, että jotain olisi todella tehtävä. Vaatteet huutavat hallelujaa päällä, eikä itselläkään ole sitten kovin hyvä olla. 

Kotiin päästyäni ajattelin sitten, että koetan kerätä kaikki rohkeuteni ja kokeilla karppausta. Jos saisin siitä jonkinlaisen potkun uuden vähemman hiilihydraattisen elämän.. siitä kai tämä turvotus ja kaikki muukin johtuu, kun mättää vaan leipää ym. hiilaripommeja. Sitten perustin tämän blogin, jotta huomaisin itsekkin omat mokani ja saavutukseni sitten jälkeenpäinkin. Ja ehkä tästä on hieman tukeakin matkan varrella.

No, miksi karppaus? Olen saanut siitä jonkin verran tuttaviltani infoa, joten se on siis jo testattu menetelmä. Ja tulokset ovat olleet hyviä. Itselläni on vaan iso kynnys tähän kaikeen.. vetoan aina työhön, yrittäjän kiire ja blaa blaaa, mutta eikai se siitä oikeasti voi olla kiinni.. vai voiko? Nythän senkin pitäisi selvitä. En ole vielä miettinyt, että mitä syön huomenna, joten sekään ei kyllä yhtään auta tätä aloittamista. Pitäisi suunnitella ruokailu vöähintään seuraavaksi päiväksi eteenpäin, jotta ei sitten tulisi niitä hairahtumisia kovassa nälässä.. Saapa nähdä mitä tästä tulee. Ajattelin kuitenkin yrittää. 

Huomenna se alkaa, pitää käydä aamulla puntarissa.... ei edes jännitä, enemmänkin epäilyttää onnistunko... Aion laittaa tänne myös ruokalistat, siitä mitä syön. Huomiseksi olen suunnitellut jauheliha-punajuuri vuokaa, ilman leipää tietysti. juomaksi vesi. salaatin koetan vääntää siihen kylkeen, salaattikastiketta ei ollut muutenkaan, joten eipähän ole sitäkään kiusausta. Minun suurin ongalmanihan on leipä. Löysin yhden karppausleipäohjeen, että pitää katsoa joutuuko sitä huomenna vielä leipomahommiin.. huomiseen!!